Gondolat, ötlet, tipp

Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

2019.10.02. Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

A növényei számára keres olyan tartót, amit nem láthat minden virágboltban vagy áruház kertészeti osztályán? Jó helyen jár, hiszen nálunk olyan kaspókat, tálakat, kerámia edényeket talál, és tud azonnal megrendelni, amikkel felhívhatja a figyelmet növényeire.

tovább

Egyedi kaspók háromféle stílusban: kerámia, cserép és kő

2019.09.05. Egyedi kaspók háromféle stílusban: kerámia, cserép és kő

A kertet a virágok teszik szebbé, a növényeket pedig a kaspók különlegesebbé. A kaspó a cserépnél egyedibb külsőt tud kölcsönözni a növényeknek, ha azok éppen nem a földben vannak.

tovább

Miért érdemes madáretetőt vásárolni?

2019.08.09. Miért érdemes madáretetőt vásárolni?

Minden reggel sokkal jobban indul, ha az ablakunkon kitekintve a szemünk előtt csuszkák, cinkék és vörösbegyek röpködnek, falatoznak és billegnek vidáman. A külvárosi területeken is igen sokfajta madár él, ezért nem csak vidéken jó ötlet a madáretető vásárlás, elég az ablakba, vagy a legközelebbi fára kiakasztani, és máris jönnek az első felfedezők!

tovább

Praktikus és dekoratív – ez a kerámia kaspó!

2019.07.02. Praktikus és dekoratív – ez a kerámia kaspó!

Kertünk a saját kis nyugalom-szigetünk, ahol feltöltődhetünk és kikapcsolódhatunk. Egy igazán gyönyörű kert elengedhetetlen kiegészítői a díszfákon és díszcserjéken kívül a virágok, melyek változatos színűkkel és illatukkal mindenkit rabul ejtenek. Vannak, akik a kisebb, mások pedig a nagyobb fajtákat részesítik előnyben kertjük benépesítéséhez.

tovább

Saját díszkertet tervez? Ne feledkezzen meg a stílusos kerti virágtartókról!

2019.06.06. Saját díszkertet tervez? Ne feledkezzen meg a stílusos kerti virágtartókról!

A kert baráti grillezések, családi kikapcsolódás mellett haszon- vagy dísznövények termesztésére is tökéletesen alkalmas. Ki ne szeretne egy olyan udvart, aminek csodájára jár a szomszédság? Egy ízléses, finoman megmunkált kerti virágtartó meglepően sokat emel az összképen. Nézzük az egyik legkedveltebb növényt, ami remekül mutat egy egyedi virágtartóban!

tovább

Miért érdemes kerámia kaspót választani a virágokhoz?

2019.05.07. Miért érdemes kerámia kaspót választani a virágokhoz?

A szabadba kerülő dísznövényeknek megfelelő kaspóra, virágcserépre van szükségük, ezekből azonban többféle is van. Választani kell, de melyiket miért érdemes előnyben részesíteni?

tovább

Kei Track kertek

2018.06.20. Kei Track kertek

A japán leleményességről!

tovább

Alapozza meg a kerti partik hangulatát cserépbográccsal!

2018.03.12. Alapozza meg a kerti partik hangulatát cserépbográccsal!

Beköszöntött a tavasz, így hamarosan visszatérhetnek az emberek a szabadtéri programokhoz, melyek között természetes, hogy a legnépszerűbbek a kerti összejövetelek, hiszen a környezet miatt senki sem unatkozhat a társaságból, ráadásul az ízlelőbimbók kényeztetéséről sem feledkeznek meg ilyenkor a vendéglátók.

tovább

Fecskefészek: Lássa vendégül és óvja a madarakat!

2018.02.15. Fecskefészek: Lássa vendégül és óvja a madarakat!

Szeretné egy időre vendégül látni a nagy utazásban megfáradt fecskéket, de nem akarja, hogy a madarak saját maguk hordják tele fészekre való gyomokkal és pocsolyák sarával a tetőszerkezetét? Akkor a mesterséges fecskefészek használata javallott az Ön számára!

tovább

Madárellátók a kertben és a ház körül

2018.01.11. Madárellátók a kertben és a ház körül

A természetben az állatok magukra vannak utalva, minden idejüket élelemkereséssel töltik, úgy boldogulnak, ahogyan tudnak. Ám az állatbarát emberek is sokat tehetnek azért, hogy megkönnyítsék az életüket, különösen tél idején, amikor nehezebb táplálékot találni.

tovább