Gondolat, ötlet, tipp

Fecskfészek vásárlással Ön is segíthet a fecskéknek!

2020.03.18. Fecskfészek vásárlással Ön is segíthet a fecskéknek!

Az elmúlt időszakban sajnos rengeteget hírt lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy a fecskék itthon mekkora veszélyben vannak. Évről évre folyamatosan csökken a számuk, egyrészt a klímaváltozás miatt, másrészt a mezőgazdasági vegyszerezés is felelős ezért az állapotért. A helyzetet tovább nehezíti, hogy az emberek nagy része pusztítja az állatok fészkét, mert egyszerűen nem tudják elviselni a madarak hangját, és a piszkukat sem tolerálják.

tovább

A madáretető vásárlás állatbarátoknak és örök otthoncsinosítóknak!

2020.02.14. A madáretető vásárlás állatbarátoknak és örök otthoncsinosítóknak!

A madarak hasznos és kedves állatok. Sokan a szívükön viselik a sorsukat és igyekeznek gondoskodni róluk. Hogyan lehet segíteni ezeknek a kis állatoknak a boldogulását? Például madáretető vásárlással.

tovább

Új madáretető vásárlásra készül? Találja meg nálunk!

2020.01.02. Új madáretető vásárlásra készül? Találja meg nálunk!

A madarak könnyen odaszoknak valahová, ahol rendszeresen élelmet találnak és gondoskodnak róluk. Tehát, ha valaki szeretne az otthona körül egy kis csivitelő madár csapatnak biztonságot nyújtani, azt nemcsak télen teheti meg, hanem akár egész évben.

tovább

Óvja madarainkat kézműves cserép fecskefészek felszerelésével!

2019.12.05. Óvja madarainkat kézműves cserép fecskefészek felszerelésével!

A tél kiváló időszak arra, hogy a kertészkedés hiányával megspórolt időt a kerttervezésre fordítsuk. Már most gondoskodhat a tavasszal visszatérő vándormadarak otthonáról, ha megrendeli előre a webáruházunkban kapható cserép fecskefészkek egyikét.

tovább

Madáretető vásárlás: gondoskodjon a madarakról Ön is a téli időszakban!

2019.11.18. Madáretető vásárlás: gondoskodjon a madarakról Ön is a téli időszakban!

Téli időszakban nem mindegyik madár vonul melegebb tájra az országból. Az itthon maradt madaraknak a legnagyobb nehézséget ilyenkor az élelemszerzés okozza.

tovább

Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

2019.10.02. Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

A növényei számára keres olyan tartót, amit nem láthat minden virágboltban vagy áruház kertészeti osztályán? Jó helyen jár, hiszen nálunk olyan kaspókat, tálakat, kerámia edényeket talál, és tud azonnal megrendelni, amikkel felhívhatja a figyelmet növényeire.

tovább

Egyedi kaspók háromféle stílusban: kerámia, cserép és kő

2019.09.05. Egyedi kaspók háromféle stílusban: kerámia, cserép és kő

A kertet a virágok teszik szebbé, a növényeket pedig a kaspók különlegesebbé. A kaspó a cserépnél egyedibb külsőt tud kölcsönözni a növényeknek, ha azok éppen nem a földben vannak.

tovább

Miért érdemes madáretetőt vásárolni?

2019.08.09. Miért érdemes madáretetőt vásárolni?

Minden reggel sokkal jobban indul, ha az ablakunkon kitekintve a szemünk előtt csuszkák, cinkék és vörösbegyek röpködnek, falatoznak és billegnek vidáman. A külvárosi területeken is igen sokfajta madár él, ezért nem csak vidéken jó ötlet a madáretető vásárlás, elég az ablakba, vagy a legközelebbi fára kiakasztani, és máris jönnek az első felfedezők!

tovább

Praktikus és dekoratív – ez a kerámia kaspó!

2019.07.02. Praktikus és dekoratív – ez a kerámia kaspó!

Kertünk a saját kis nyugalom-szigetünk, ahol feltöltődhetünk és kikapcsolódhatunk. Egy igazán gyönyörű kert elengedhetetlen kiegészítői a díszfákon és díszcserjéken kívül a virágok, melyek változatos színűkkel és illatukkal mindenkit rabul ejtenek. Vannak, akik a kisebb, mások pedig a nagyobb fajtákat részesítik előnyben kertjük benépesítéséhez.

tovább

Saját díszkertet tervez? Ne feledkezzen meg a stílusos kerti virágtartókról!

2019.06.06. Saját díszkertet tervez? Ne feledkezzen meg a stílusos kerti virágtartókról!

A kert baráti grillezések, családi kikapcsolódás mellett haszon- vagy dísznövények termesztésére is tökéletesen alkalmas. Ki ne szeretne egy olyan udvart, aminek csodájára jár a szomszédság? Egy ízléses, finoman megmunkált kerti virágtartó meglepően sokat emel az összképen. Nézzük az egyik legkedveltebb növényt, ami remekül mutat egy egyedi virágtartóban!

tovább