Gondolat, ötlet, tipp

Mécsesek és gyertyatartók: meleg fények a nyári éjszakában!

2020.07.13. Mécsesek és gyertyatartók: meleg fények a nyári éjszakában!

Egy illatos, meleg nyári estén szívesen ücsörög a kertben vagy a teraszon és élvezi az évszak szépségeit? Kinek van kedve a szobában ücsörögni, amikor odakint zajlik a nyár? Tegye hangulatosabbá a nyári alkonyokat és estéket mécsesek és gyertyatartók segítségével!

tovább

Cserép kaspóinkkal, tálainkkal még szebbé varázsolhatja a környezetét!

2020.06.19. Cserép kaspóinkkal, tálainkkal még szebbé varázsolhatja a környezetét!

Sokaknak fontos, hogy otthonuk kül és beltéren egyaránt tökéletes legyen, így a kialakításkor a lakóterek mellett a kert is központi szerepet kap. Manapság rengeteg eszköz áll rendelkezésre ahhoz, hogy a kertet is ki lehessen csinosítani, amik között rendkívül népszerűek a cserép kaspók, tálak és köcsögök.

tovább

Cserép - és kemencés edények széles kínálatával várjuk vevőinket!

2020.05.28. Cserép - és kemencés edények széles kínálatával várjuk vevőinket!

A jó idő beköszöntével rengetegen kapnak kedvet a kültéri főzéshez. Egyesek szívesen bográcsoznak, mások a grillezést választják, sokan pedig olyan szerencsés helyzetben vannak, hogy saját kemencéjükkel igazi gasztronómiai csodákat alkothatnak. Ezekhez a sütőberendezésekhez kemencés edényekre van szükség.

tovább

Bográcsok az igazi ínyenceknek!

2020.04.21. Bográcsok az igazi ínyenceknek!

Mindenki tudja, hogy egy bográcsban készült étel jellegzetes ízét semmivel sem lehet utánozni. Hiába készítjük látszólag ugyanúgy a konyhában a halászlevet, a gulyáslevest vagy bármelyik másik finomságot, a szabadban, a tűz felett készült ételek íze utolérhetetlen.

tovább

Fecskfészek vásárlással Ön is segíthet a fecskéknek!

2020.03.18. Fecskfészek vásárlással Ön is segíthet a fecskéknek!

Az elmúlt időszakban sajnos rengeteget hírt lehetett hallani azzal kapcsolatban, hogy a fecskék itthon mekkora veszélyben vannak. Évről évre folyamatosan csökken a számuk, egyrészt a klímaváltozás miatt, másrészt a mezőgazdasági vegyszerezés is felelős ezért az állapotért. A helyzetet tovább nehezíti, hogy az emberek nagy része pusztítja az állatok fészkét, mert egyszerűen nem tudják elviselni a madarak hangját, és a piszkukat sem tolerálják.

tovább

A madáretető vásárlás állatbarátoknak és örök otthoncsinosítóknak!

2020.02.14. A madáretető vásárlás állatbarátoknak és örök otthoncsinosítóknak!

A madarak hasznos és kedves állatok. Sokan a szívükön viselik a sorsukat és igyekeznek gondoskodni róluk. Hogyan lehet segíteni ezeknek a kis állatoknak a boldogulását? Például madáretető vásárlással.

tovább

Új madáretető vásárlásra készül? Találja meg nálunk!

2020.01.02. Új madáretető vásárlásra készül? Találja meg nálunk!

A madarak könnyen odaszoknak valahová, ahol rendszeresen élelmet találnak és gondoskodnak róluk. Tehát, ha valaki szeretne az otthona körül egy kis csivitelő madár csapatnak biztonságot nyújtani, azt nemcsak télen teheti meg, hanem akár egész évben.

tovább

Óvja madarainkat kézműves cserép fecskefészek felszerelésével!

2019.12.05. Óvja madarainkat kézműves cserép fecskefészek felszerelésével!

A tél kiváló időszak arra, hogy a kertészkedés hiányával megspórolt időt a kerttervezésre fordítsuk. Már most gondoskodhat a tavasszal visszatérő vándormadarak otthonáról, ha megrendeli előre a webáruházunkban kapható cserép fecskefészkek egyikét.

tovább

Madáretető vásárlás: gondoskodjon a madarakról Ön is a téli időszakban!

2019.11.18. Madáretető vásárlás: gondoskodjon a madarakról Ön is a téli időszakban!

Téli időszakban nem mindegyik madár vonul melegebb tájra az országból. Az itthon maradt madaraknak a legnagyobb nehézséget ilyenkor az élelemszerzés okozza.

tovább

Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

2019.10.02. Kertcsinosítás egyedi kerámia edényekkel!

A növényei számára keres olyan tartót, amit nem láthat minden virágboltban vagy áruház kertészeti osztályán? Jó helyen jár, hiszen nálunk olyan kaspókat, tálakat, kerámia edényeket talál, és tud azonnal megrendelni, amikkel felhívhatja a figyelmet növényeire.

tovább