Fecskefészek: Lássa vendégül és óvja a madarakat!

2018.02.15.

Fecskefészek: Lássa vendégül és óvja a madarakat!

Szeretné egy időre vendégül látni a nagy utazásban megfáradt fecskéket, de nem akarja, hogy a madarak saját maguk hordják tele fészekre való gyomokkal és pocsolyák sarával a tetőszerkezetét? Akkor a mesterséges fecskefészek használata javallott az Ön számára!

A termékeink között található valamennyi fecskefészek biztos alapot jelent a madárkák számára, akár még nagyobb szélben is. A fiatalabb egyedeknek is tökéletes óvóhelyet jelent, ami azért is fontos, mert bár például a füsti fecske nem veszélyeztetett faj, a helyi populációk meg tudnak tizedelődni bizonyos kellemetlen folyamatok következtében.

Ön azonban kiveheti a részét az állományvédelemből egy minőségi fecskefészek segítségével! A mesterséges fészek mindenben hasonlít az eredeti, félgömb, vagy gömbcikk formájú fészekhez, így a madarak otthonosan érzik magukat benne. A kész fecskefészeknek köszönhetően a máskülönben építésbe fektetett energiáikat táplálékszerzésre, fiókanevelésre fordíthatják a madarak.

Ha szeretne válogatni nagyszerűen kialakított, biztonságos madárfészkeink között, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

vissza