Gondoskodjon a madarakról egész évben – vásároljon madáretetőt!

2017.05.05.

Gondoskodjon a madarakról egész évben – vásároljon madáretetőt!

Természeti kincseinket védeni kell, legyen szó bármilyen élőlényről.

A környezetünkben megtalálható növényekről és állatokról igyekezzünk úgy gondoskodni, hogy fajuk még sokáig fennmaradhasson az utókor számára. Nem túlzás azt állítani, hogy ehhez az egyik remek megoldás a madáretető vásárlás, mely egy lépés a természet megóvása felé!

Tévhit az emberek fejében, hogy csak a téli, zord időszakban kell gondoskodnunk a madarak eleségéről. Tavasszal, nyáron a jó időben is ugyanúgy igénylik a különböző magkeverékeket, és állíthatunk össze olyan speciális táplálékot számukra, ami nem csak energiát ad nekik, hanem különböző vitaminok is gondoskodnak egészségükről. Ráadásul tavasszal kezdődik a költési időszak, ilyenkor a fiókáknak is szükségük van plusz táplálékra, ami növeli ellenálló képességüket. Ma már különböző kialakítású madáretetőt kínálnak az áruházak, igyekezzünk olyat választani, ami minőségi darab, és a madarak nincsenek veszélynek kitéve általa.

 

Ha még nem rendelkezik madáretetővel vagy új darabra van szüksége, akkor tekintse meg kínálatunkat, és tegyen még ma a madarak védelmének érdekében!

vissza