Magunkról

„Vannak dolgok, melyeket csak egy bizonyos korban érez magáénak az ember. Ezek között van az a bizonyos kapcsolat a házzal és mindavval, amit az tartalmaz vagy körülötte van. (...) Hirtelen megérted, hogy a Ház és a Kert már nemcsak egy ház vagy egy kert, ahol véletlenül, kényelemből vagy a szépség kedvéért élsz, hanem az a bizonyos Te házad és kerted, hozzád tartoznak, mint ahogy a kagylóhoz tartozik az a puhatestű is, mely benne él. ”

Susanna Tamaro

Kedves Látogató!

Engedje meg, hogy ezzel a kis idézettel üdvözöljem újonnan indult webáruházam honlapján.

Családommal egy közel 4000 mkert tulajdonosai vagyunk. Ezért tapasztalatból tudom, milyen nehezen beszerezhetőek (főleg a vidéken élő embereknek) az igényes kerti kiegészítők. A nagy áruházláncokban elég egysíkú a kínálat, az interneten pedig sok időt vesz igénybe, mire a megfelelőt megtalálja az ember.

Olyan webáruház létrehozása a célom, ahol a kertszerető emberek különböző anyagú, stílusú és árkategóriájú, azonban minőségi kerti kiegészítők közül tudnak választani anélkül, hogy órákat kellene az interneten keresgéléssel tölteni.

Hiszem, hogy ma Magyarországon is egyre többen vagyunk, akiknek igénye van arra, hogy a kert, a balkon ne különálló része legyen az otthonunknak, hanem szervesen beleolvadjon életterünkbe.

Reményeim szerint az általam felkutatott termékek nem csak az Én, hanem az Ön tetszését is elnyerik.

Kellemes böngészést kívánok minden látogatónak!

Rendelje meg kerjébe minőségi kerti kiegészítőinket!